Voorwaarden:

Eigen risico:
De eigenaar van het voertuig begrijpt en aanvaardt dat het slepen en bergen van het voertuig uit modder of sneeuw geheel voor eigen risico is.

Aansprakelijkheid:
Elk schade, inclusief maar niet beperkt tot schade aan het voertuig, persoonlijk letsel of eigendommen, die zich voordoet tijdens het slepen en bergen, valt volledig onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar van het voertuig.

Goede staat van het voertuig:
De eigenaar bevestigt dat het te bergen voertuig zich in een redelijke staat van onderhoud bevindt en geschikt is voor berging. Eventuele bestaande schade wordt voorafgaand aan het bergen gedocumenteerd.

Instructies opvolgen: De eigenaar verplicht zich om alle instructies van de bergingsdienst nauwgezet op te volgen om de kans op schade aan het voertuig of aan derden te minimaliseren.

Vrijwaring:
De eigenaar vrijwaart de bergingsdienst, inclusief haar werknemers en vertegenwoordigers, van enige aansprakelijkheid met betrekking tot schade, kosten of claims die voortvloeien uit het slepen en bergen van het voertuig.

Kosten:
Eventuele kosten verbonden aan het slepen en bergen, inclusief reparaties en eventuele schadeherstelkosten, zijn volledig voor rekening van de eigenaar van het voertuig.

Onze diensten